www.najdikancelare.cz logo

Passerinvest zahajuje výstavbu kancelářského projektu v Praze

Společnost Passerinvest Group zahájila výstavbu nové kancelářské a polyfunkční budovy v pražské Brumlovce. V konceptu projektu Hila jsou uvedeny kanceláře, obchody a nájemní byty.

Slavnostním poklepáním základního kamene zahájila společnost Passerinvest Group výstavbu tohoto projektu, který nabídne kanceláře k pronájmu na Praze 4. V součtu nabídne budova přibližně 20 500 m2 kancelářské plochy (2.-8. nadzemní podlaží), 71 nájemních bytových jednotek (9.-15. nadzemní podlaží) a komerční plochy k pronájmu o rozloze 2 000 m2 v přízemí. Ve čtyřech podzemních podlažích pak vznikne přibližně 420 parkovacích míst určených výhradně pro nájemce budovy, včetně přípravy na dobíjecí stanice pro elektromobily. Plánované dokončení kancelářské části se odhaduje na konec roku 2026, kompletní výstavba včetně rezidenční části by měla být dokončena na jaře 2027.

Za návrhem projektu stojí ateliér Aulík Fišer Architekti, dodavatelem stavby je společnost Gemo. Vlastníkem a investorem stavby je skupina Passerinvest.

„Již dva roky nebyla v Praze postavena žádná významná kancelářská budova pro volný trh. Po sérii rekonstrukcí, bytového projektu a neziskových staveb se na Brumlovce opět staví kancelářská budova, byť s polyfunkčním přesahem. Pevně věřím, že si tento koncept najde své zákazníky,“ říká Radim Passer, zakladatel a generální ředitel společnosti Passerinvest Group.

Zaujal Vás tento článek? Přečtětěte si další články z našeho blogu.

Zdroj: Property Forum